top of page

SAHA’nın Desteğiyle ISCP Misafir Sanatçı Programı İçin Başvurular Başladı

Amerika Birleşik Devletleri de dâhil olmak üzere dünyanın dört bir yanından kariyerinin başındaki ve ortasındaki sanatçılar ve küratörler için önde gelen bir görsel sanatlar misafir sanatçı programı olan ISCP, Türkiye'den kurumun dinamik programlama ve yaratıcı topluluğuyla etkileşime geçmek isteyen sanatçıların başvurularını kabul ediyor. Brooklyn, New York'ta bulunan International Studio & Curatorial Program (ISCP), SAHA'nın desteğiyle Türkiye'den bir sanatçıya 3 aylık misafir sanatçı programı için açık çağrı yapıyor.


1 Mart-31 Mayıs 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek olan konuk sanatçı programı; özel bir stüdyo alanı, New York'ta konaklama ile yaşam ve ilgili seyahat masrafları için (New York'ta sanatçıya geri ödenmek üzere) bütçenin yanı sıra, ISCP'nin tüm konuk sanatçı programı faaliyetlerine katılımı içeriyor.


Başvurular application@iscp-nyc.org adresine “SAHA Residency at ISCP” konu başlığıyla e-posta gönderilerek kabul ediliyor. Son başvuru tarihi 1 Kasım 2024 olarak açıklanırken programa seçilen sanatçı ise 27 Kasım 2024 tarihine kadar bilgilendirilecek.


Brooklyn, New York'ta bulunan International Studio & Curatorial Program (ISCP), SAHA'nın desteğiyle Türkiye'den bir sanatçıya 3 aylık misafir sanatçı programı için açık çağrı yapıyor.


Comments


bottom of page