top of page

Katsushika Hokusai'nin Hayatı ENKA Oditoryumu’nda İzleyici ile Buluşuyor

ENKA Sanat, ünlü Japon ressam Katsushika Hokusai'nin doğumunun 260’ıncı yıl dönümü için tasarlanmasının ardından Cool Japan Matching Award ile onurlandırılan “The Life of Hokusai” (Hokusai'nin Hayatı) adlı performansını, Istanbul Fringe Festival işbirliği ile İstanbul’a taşıyor. Performans, 17 Eylül Salı akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda izleyici ile buluşacak.


Ünlü Japon ressam Katsushika Hokusai'nin hayatındaki iç çatışmaları, dans ve dövüş sanatlarının bir karışımı olan geibu aracılığıyla tasvir eden “The Life of Hokusai” (Hokusai'nin Hayatı),  sanatçının eserlerinin devasa bir canlı projeksiyona yansıtılması ile izleyicilere büyüleyici bir görsel deneyim sunacak. Sanatçıyı, gösterinin bütünsel yaratıcısı, koreograf ve performans sanatçısı Katsumi Sakakura, kızı Oie’yi çağdaş bale dansçısı Karin Kato, eşi Okoto’yu opera sanatçısı ve oyuncu Yasko Fujii canlandıracak. 


Biletler, Biletix ve ENKA Sanat Gişesi’nden satın alınabilir.


 “The Life of Hokusai” (Hokusai'nin Hayatı) adlı performans, 17 Eylül Salı akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda izleyici ile buluşacak.

Comments


bottom of page