top of page

“Istanbul Fringe Festival” İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye’den ve dünyadan tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde üretilen alternatif işleri 2019’dan beri seyirciyle buluşturan “Istanbul Fringe Festival”, altıncı edisyonuyla 13 - 21 Eylül 2024 tarihleri arasında bir kez daha kente yayılacak. İsmini aldığı Latince “fringere” eyleminden hareketle her yıl çeşitlendirdiği programıyla sınırları sorgulayan, onlarla oynayan festival, sınırları geçirgenleştirmeye gayret ediyor.


Bu yıl İstanbul'un farklı noktalarına yayılan yeni mekânlar, ulusal ve uluslararası işbirlikleri ve gece etkinlikleri ile festival; bu yıl da Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Fransa, İtalya, Hollanda, Singapur, Slovenya, Tayvan, Japonya ve Yunanistan olmak üzere toplam 11 ülkeden ekipleri İstanbul’da ağırlayacak. 


Festival programı “Istanbul Fringe Festival” sosyal medya hesapları ve resmi web sitesi üzerinden takip edilebilir.


Istanbul Fringe Festival 2024’ün biletleri tiyatrolar.com.tr’de satışa sunuldu. Tam 600 TL, öğrenci 400 TL olarak satışa sunulan biletlerde bir kez daha ikinci bilete %50 indirim imkanı bulunuyor. İndirimden faydalanmak için, her etkinlik için sepete iki bilet birden eklemek yeterli oluyor. 


The 11th Hour

Комментарии


bottom of page