top of page

23. “Filmekimi” İçin Geri Sayım Başladı

İKSV tarafından 23. kez düzenlenecek “Filmekimi” bu yıl Paribu sponsorluğunda, 4 - 13 Ekim’de İstanbul, 10 - 13 Ekim’de Diyarbakır, 17 - 20 Ekim’de Ankara ve 24 - 27 Ekim’de İzmir’de yapılacak. Cannes’dan Venedik’e, Locarno’dan Toronto’ya saygın festivallerde dünya prömiyerini yapan en yeni ve ödüllü filmleri sinemaseverlerle buluşturacak Filmekimi’nin biletleri, Lale Kart üyeleri için 24 Eylül’de başlayacak indirimli ön satışların ardından, 27 Eylül Cuma günü genel satışa açılacak.


Filmekimi filmleri Beyoğlu’nda Atlas 1948 Sineması, Şişli'de City's Nişantaşı – CINEWAM Premium ve Kadıköy’de Kadıköy Sineması ve Sinematek/Sinema Evi'ne ek olarak bu yıl Şişli’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda da gösterilecek. Filmler, Diyarbakır’da Paribu Cineverse Diyarbakır Ceylan’da; Ankara’da Kült Kavaklıdere’de; İzmir’de ise Paribu Cineverse Konak Pier İzmir’de gösterilecek.


Biletler passo.com.tr/tr üzerinden, Passo mobil uygulamasından ve Passo perakende noktalarından satın alınabilir.


İKSV tarafından 23. kez düzenlenecek “Filmekimi” bu yıl Paribu sponsorluğunda, 4 - 13 Ekim’de İstanbul, 10 - 13 Ekim’de Diyarbakır, 17 - 20 Ekim’de Ankara ve 24 - 27 Ekim’de İzmir’de yapılacak.

Comments


bottom of page